alt : Your browser has no SVG support. Please install Adobe SVG Viewer plugin (for Internet Explorer) or use Firefox, Opera or Safari instead.

NORTHBRIDGE RESIDENCE

A radical transformation that brings the evolution of a Northbridge post-war style bungalow to a new contemporary presence. The brief for the project was to make a significant addition to the existing house to accommodate the owner’s growing family. The design response is to expand on the functional offerings of the old house as well as ensure that any new addition respected the existing character and scale of the neighbouring property, whilst being a clearly distinguishable yet connected entity.

The project is under tendering stage and will commence the construction soon.

Services: Development Management

Type: House

Location: Northbridge, Willoughby City Council

Floor Area: 333m2

Construction value: $1M

Status: Development application

Back to Projects