alt : Your browser has no SVG support. Please install Adobe SVG Viewer plugin (for Internet Explorer) or use Firefox, Opera or Safari instead.

WILLOUGHBY RESIDENCE

Our client wanted to build their dream family home in a quiet neighbourhood of Willoughby and approached Enhance Project make this dream a reality. In considering the client’s need, the design placed a guest bedroom and bathroom on the ground floor for the seniors in the family. The ground floor is also designed to be level for ease of access and living. A full high glass window was erected around the piano area at centre of the house. A void in this area and the north-facing window allows optimised natural light, creating a pleasant living space with a sense of luxury.

The challenge of this project was to achieve the architectural design brief and to manage the total construction cost in a range allowable by the client’s borrowing capacity. Enhance achieved the two goals by liaising with the builder from the design stage. The project is currently under construction and Enhance continues to be the superintendent at this stage.

Services:Architecture Design, Development Management, Project Management
Type:House
Location:Willoughby East, Willoughby Council
Floor Area:556.4 sqm
Construction value:$1M
Client:Private
Status:Completed

Back to Projects